یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
دفاع از رساله «الگوی جامع قرآنی حدیثی نقد» در مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (س) اصفهان

حوزه/ دانش‌آموخته مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اصفهان، از رساله خود با عنوان «الگوی جامع قرآنی حدیثی نقد» دفاع کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، خانم لیلا طائبی دانش‌آموخته مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اصفهان، از رساله خود با عنوان «الگوی جامع قرآنی حدیثی نقد» با راهنمایی حجت الاسلام علیرضا زکی‌زاده و مشاوره حجت الاسلام سید عیسی مسترحمی و داوری حجج اسلام مرتضی فدایی و رضا حبیبی دفاع کرد.

وی در دفاع از رساله‌اش گفت: نقد و انتقاد عموماً به بیان نقایص و کاستی‌ها معنا شده و نشان‌دهنده نارضایتی از کسی یا نهادی است. این پژوهش با استفاده از روش توصیفی تحلیلی به بررسی زمینه‌های نقد، عوامل و موانع آن، روش‌ها و اقسام نقد و اهداف و آثار نقد در قرآن و حدیث پرداخته است.

دانش‌آموخته مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (س) اصفهان، ابراز کرد: نتایج تحقیق بر اساس الگوی نظری استراوس و کوربین نشان می‌دهد که عوامل و موانع نقد در قرآن و حدیث در جنبه‌های بینشی و رفتاری و همچنین موانع فردی و اجتماعی وجود دارد. این موارد در قالب‌های مختلف مانند امر و نهی، استفهام و عتاب مطرح شده است.

خانم طائبی به الگوی به دست آمده در رساله خود اشاره کرد که بر اساس الگوی پارادایمی در رویکرد سیستماتیک (طرح جی تی ام سیستماتیک SY-GTM) تنظیم شده است.

وی افزود: این الگو نشان می‌دهد که زمینه‌های انسانی و دینی با همراهی موجبات علی و برداشته شدن موانع می‌تواند به اهداف و آثار مورد نظر منجر شود.

در پایان، این طلبه سطح ۴ به پاسخگویی به اشکالات مطرح شده از سوی داوران در جلسه پیش‌دفاع پرداخت و موارد اصلاحی را در قالب پاورپوینت برای حاضران ارائه کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha